ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΕπιθυμείτεΝα ακούτε άνετα και καθαρά σε δύσκολες συνθήκες
ΠροσφέρουμεΟι τελευταίας γενιάς τετραπύρηνοι επεξεργαστές έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την κατανόηση της ομιλίας σε δύσκολες συνθήκες.
ΕπιθυμείτεΑνθεκτικά και αξιόπιστα ακουστικά
ΠροσφέρουμεΗ νανο-επίστρωση SurfaceTM NanoShield απωθεί νερό, ιδρώτα, κερί και σκόνη. Έτσι, τα ακουστικά παραμένουν αξιόπιστα και ανθεκτικά.
ΕπιθυμείτεΕύκολη προσαρμογή σε νέους ήχους
ΠροσφέρουμεΤα νέα χαρακτηριστικά των ακουστικών μας επιταχύνουν την μετάβαση σας στην χρήση ακουστικών, με τη σταδιακή προσαρμογή των ρυθμίσεων για να επιτρέψει στον εγκέφαλο να συνηθίσει τους νέους ήχους.
ΕπιθυμείτεΑκουστικά που δεν φαίνονται
ΠροσφέρουμεΟι νέας γενιάς επεξεργαστές είναι ακόμα πιο μικροί. Έτσι, τα ακουστικά είναι πιο διακριτικά έως εντελώς αθέατα.
ΕπιθυμείτεΕνίσχυση μόνο των ήχων που δεν ακούτε
ΠροσφέρουμεΤα ακουστικά μας έχουν σχεδιαστεί να παρέχουν άνετο ήχο χωρίς παραμόρφωση στους δυνατούς ήχους, εξασφαλίζοντας παράλληλα απόλυτη καθαρότητα για τους απαλούς ήχους.
ΕπιθυμείτεΒέλτιστη ασύρματη μεταφορά δεδομένων
ΠροσφέρουμεΤεχνολογία που μεταδίδει απευθείας τον ήχο από την τηλεόραση, το τηλέφωνο και άλλες πηγές ήχου απευθείας στα ακουστικά. Έτσι, ακούτε ακόμη πιο άνετα και χωρίς παρεμβολές.
ΕπιθυμείτεΑκοή χωρίς βουητά και σφυρίγματα
ΠροσφέρουμεΤο καλύτερο σύστημα καταστολής παρέχει άνετη ακοή χωρίς σφυρίγματα και βουητά ακόμη και σε απώλειες ακοής μεγάλου βαθμού.
ΕπιθυμείτεΠροσαρμοζόμενη ανακούφιση εμβοών
ΠροσφέρουμεΗ πρωτοποριακή τεχνολογία Multiflex Tinnitus ενσωματωμένη σε όλα τα μοντέλα Summit, προσφέρει ανακούφιση σε όλα τα άτομα που υποφέρουν από εμβοές.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΕΚΜΑΓΕΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΣ

ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΚΟΗΣ

Τα πόσα decibels είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο;
Τα decibels είναι μονάδα μέτρησης του ήχου. Η μέτρηση τους ξεκινάει από τα μηδέν decibels (0dB) όταν έχουμε να κάνουμε με πολύ απαλούς ήχους και ανεβαίνουν σταδιακά ανάλογα με την ένταση που έχει ο ήχος που μετράμε. Για παράδειγμα, στα 10dB βρίσκεται το επίπεδο ενός ψιθύρου, στα 35dB μια πολύ χαμηλή μουσική, στα 45 dB το σκίσιμο ενός χαρτιού, στα 60dBη κανονική ομιλία, στα 95 dB μια βιοτεχνία/βιομηχανία με βαριά μηχανήματα και στα 120 dB η απογείωση ενός αεροπλάνου. Οι ειδικοί θεωρούν ότι η έκθεση του ανθρώπου σε περισσότερα από 80dB είναι επικίνδυνη και μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη βαρηκοΐα.

Πρόληψη και προστασία της ακοής με χρήση ωτοασπίδων

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εκτίθενται καθημερινά σε ήχους υψηλής έντασης ή μεγάλης διάρκειας στα εργασιακά τους περιβάλλοντα και όχι μόνο. Σε περίπτωση που κάποιος/α επιλέξει να αγνοήσει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα ακοής σε κάποια στιγμή της ζωής του. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι, βιομηχανικοί εργάτες, επιχειρηματίες και μουσικοί αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα της υψηλής έντασης του ήχου. Έτσι, προσπαθούν να φροντίζουν την ποιότητα της ακοής τους ώστε να παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα, αγοράζοντας τις κατάλληλες ωτοασπίδες.

Η χρήση ωτοασπίδων δεν ενδείκνυται όμως μόνο για εργαζόμενους σε χώρους με ήχους υψηλής έντασης, αλλά και για ανθρώπους με προβλήματα στον ύπνο τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε αδυναμία συγκέντρωσης, αδυναμία επικοινωνίας και ανταπόκρισης και κακό μνημονικό. Η χρήση κατάλληλων ωτοασπίδων είναι απαραίτητη σε αυτούς τους ανθρώπους για να βελτιώσουν τον ύπνο τους και την ποιότητα της ζωής τους!

Οι ωτοασπίδες είναι εξαιρετικά χρήσιμες και απαραίτητες και για άλλες δραστηριότητες, όπως είναι η κολύμβηση. Οι αθλητές της κολύμβησης πρέπει να προστατεύουν τα αυτιά τους από το νερό και τον αέρα για να αποφεύγουν τις μολύνσεις στα αυτιά τους. Έτσι, η χρήση ωτοασπίδων είναι άκρως απαραίτητη!

Η Ενίσχυση είναι εδώ για να προστατέψει την ποιότητα της ακοής σας!