Η Εταιρια

Ιδρυτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Δράμα. Το 2006 αποφοίτησε ως πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Από το 2009 έως το 2014 εργάστηκε ως διευθυντής πωλήσεων σε επιχειρήσεις εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας σε Ελλάδα και Κύπρο. Το 2015 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin του Κέιμπριτζ της Αγγλίας ως πτυχιούχος Ακουολογίας Ακουστικών Βοηθημάτων (HAA).  Είναι από τους ελάχιστους επαγγελματίες που κατέχει το συγκεκριμένο πτυχίο σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιούνιο του 2015 ίδρυσε στην Δράμα το κέντρο Αποκατάστασης Ακοής ΕΝΙΣΧΥΣΗ.

Οι Πιστοποιήσεις Μας

Η Εταιρια

Στις 22 Ιουνίου του 2015 ιδρύσαμε την εταιρεία «Ενίσχυση» με όραμα να αναβαθμίσουμε το επίπεδο στην αποκατάσταση της ακοής όλων όσων αντιμετωπίζουν απώλεια ακοής, καθώς και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας σχετικά με την σημασία που έχει η προστασία της ακοής τους. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της εταιρείας μας σκοπός μας ήταν η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, γι’ αυτό τον λόγο διαμορφώσαμε συνεργασίες με προμηθευτές που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που έχουμε θέσει. Το 2018 προχωρήσαμε στην ίδρυση αυτόνομου εργαστήριου και καταφέραμε να αυξήσουμε και την ποιότητα αλλά και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση σας πριν και μετά την εφαρμογή των ακουστικών. Το 2019, ανταποκρινόμενοι στην αυξημένη εμπιστοσύνη του κόσμου εκτός νομού Δράμας, ιδρύσαμε στην πόλη της Ξάνθης το δεύτερο μας κέντρο.

Το οραμα μας

Όραμα της Ενίσχυσης από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και η προστασία και αποκατάσταση της ακοής τους. Για να το πετύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε με σημαντικές εταιρείες και προσπαθούμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η συγκινητική αποδοχή και εμπιστοσύνη του κόσμου μας δίνουν την πεποίθηση ότι το όραμα αυτό γίνεται πραγματικότητα, ενώ μας εφοδιάζουν με μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας!