Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας διαθέτει:

Άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό από το χώρο της ακοολογίας και της τεχνικής υποστήριξης

Ακουστικά βαρηκοΐας τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες

Ευκολίες πληρωμών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

Η συνολική λειτουργία της Εταιρείας διέπεται από τις αρχές που αποτυπώνονται στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ), βασισμένο στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που ορίζονται από το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015, καθώς και στις απαιτήσεις που ορίζει η σχετική νομοθεσία που αφορά την Επιχείρηση και τις δραστηριότητές της. Το πεδίο εφαρμογής του ΣΔΠ είναι «Διακίνηση ακουστικών βαρηκοΐας» και το σύστημα ποιότητας έχει δομηθεί με κεντρικό άξονα τους πελάτες, καθώς και τις ανάγκες και τις απαιτήσεις αυτών. Ως εκ τούτου, το σύστημα έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τόσο τις απαιτήσεις του πελάτη όσο και τις απαιτήσεις για τα παρεχόμενα προϊόντα. Βασικοί στόχοι του ΣΔΠ είναι:

 • Η ικανοποίηση, των συμφωνηθέντων με τους πελάτες, απαιτήσεων, αναφορικά με την παράδοση (συνθήκες, χρόνος), το είδος και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.
 • Η συνεχής βελτίωση των διεργασιών παροχής ποιοτικών ακουστικών βαρηκοΐας, της συνολικής λειτουργίας του ΣΔΠ και της λειτουργίας της εταιρείας γενικότερα. Η επίτευξη των παραπάνω καθορίζεται μέσα από τις βασικές διεργασίες του συστήματος ποιότητας, οι οποίες καθορίζουν ενέργειες όπως:
 • Η συστηματική παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας του συστήματος, μέσα από τις ετήσιες ανασκοπήσεις από τη διοίκηση, τις εσωτερικές επιθεωρήσεις κλπ.
 • Ο σαφής προσδιορισμός των απαιτήσεων του πελάτη.
 • Η συνεχής παρακολούθηση της επίδοσης των προμηθευτών.
 • Η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού.
 • Η τεκμηριωμένη και συνεχής παρακολούθηση και μέτρηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών.
 • Η εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων (ανθρώπινων, υλικών και οικονομικών), για την αποτελεσματική λειτουργία του ΣΔΠ.
 • Η τεκμηριωμένη αναζήτηση αιτιών εμφάνισης προβλημάτων και αδυναμιών, ώστε να καθοριστούν και εφαρμοστούν οι απαραίτητες ενέργειες, με σκοπό την αποφυγή της επανεμφάνισής τους.
 • Η τακτική παρακολούθηση των στόχων και των δεικτών ποιότητας, οι οποίοι ανασκοπούνται μία φορά ετησίως τουλάχιστον.
 • Η συνεχής παρακολούθηση και εφαρμογή των νομοθετικών διατάξεων, εθνικών και κοινοτικών. Η συνολική εφαρμογή των Αρχών του Συστήματος Ποιότητας εξασφαλίζεται μέσα από τη συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση του προσωπικού σε όλα τα επίπεδα, με κύριο σκοπό τη δημιουργία της σχετικής συνείδησης των σκοπών και της φιλοσοφίας του ΣΔΠ.
htcertD
htcertJ

Επιδότηση 450€ από το ταμείο σας! Πληρώνετε μόνο τη συμμετοχή σας!

Δεκτά όλα τα ασφαλιστικά ταμεία
Δωρεάν επισκέψεις κατ΄οίκον
Δωρεάν συνεδρία ακουστικής αξιολόγησης
Δοκιμαστική περίοδος χρήσης ακουστικών για να είστε κι εσείς σίγουροι για το αποτέλεσμα
2 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ακουστικά

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

Επιστημονική μόρφωση – Πολυετής εμπειρία.Ο υπεύθυνος εφαρμογών Στέργιος Δολδούρας είναι πτυχιούχος Ακουολογίας Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ με πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ανθρώπινη προσέγγιση – Ειλικρινείς σχέσειςΓια εμάς κάθε άνθρωπος αξίζει ξεχωριστή αντιμετώπιση ώστε να λύσουμε πιο αποτελεσματικά το πρόβλημα της ακοής του. Χτίζουμε μαζί σας σχέσεις ειλικρίνειας. Έτσι, είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε από εμάς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα χωρίς παραπλανητικές προσφορές.
Δοκιμαστική χρήσηΕμείς είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Θέλουμε όμως, να είσαστε κι εσείς σίγουροι ότι τα χρήματα σας θα πιάσουν τόπο. Για τον λόγο αυτό σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική χρήση έως 3 εβδομάδες ώστε να διαπιστώσετε κι εσείς την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών μας.
Πιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες.Πιστοποίηση υπηρεσιών κάθε χρόνο κατά ΔΥ8δ/1348 και προϊόντων κατά ISO 13485:2003.
Υψηλά ποσοστά επιτυχίαςΟ συνδυασμός της κατάλληλης επιλογής ακουστικών και η εφαρμογή – ρύθμιση τους με βάση τις επιστημονικές μας γνώσεις, οδηγεί πάντοτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Απόδειξη η ικανοποίηση των πελατών μας!
Υπερσύγχρονο εργαστήριοΚατά αποκλειστικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας και των γειτονικών νομών. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνική υποστήριξη, από το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό μας, γίνεται άμεσα χωρίς δαπανηρές αποστολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έτσι, απολαμβάνετε ποιοτική, άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε όλους τους τύπους ακουστικών – ανεξαρτήτως μάρκας.
Εύκολη πρόσβασηΤο κέντρο αποκατάστασης βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Δράμας, λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία. Πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α.
Ευκολίες πληρωμήςΑντιλαμβανόμενοι την δύσκολη οικονομική κατάσταση, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ευκολίες πληρωμής και με 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Συμβεβλημένος πάροχος ΕΟΠΥΥΣε εμάς πληρώνετε μόνο τη συμμετοχή σας και εμείς αναλαμβάνουμε την είσπραξη του χορηγούμενου ποσού από την ασφάλεια σας.
Οι καλύτερες τιμές της αγοράςΕίμαστε αποκλειστικοί εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα της κορυφαίας Αμερικανικής εταιρείας MicroTech. Εισάγουμε απευθείας τα προϊόντα μας αποφεύγοντας τα ενδιάμεσα κόστη και έτσι σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς!